1) SOLDEN TE MORTSEL,  ALLE KLEDING -60% EN VANAF 5 STUKS KLEDING, DAN -70%!! Schoenen, 1 p=-10% ,2p=-20% op de reeds verlaagde prijzen van -50% en meer!!

   In MORTSEL kan u terecht elke woe, vrij en zaterdag van 10- 17 u. Het hele jaar door aan -50% op de originele winkelprijs! Vanaf heden te MORTSEL enkel nog kleding van 0 tot 10 j!! en schoenen voor kinderen, dames en heren 

BANCONTACT VANAF 75€!! 

 

2) 

 

Bij BABBELO BOECHOUT, Molenlei 46

 

 


COMMUNIE EN ZOMERKLEDING!!! 0-18J Meisje en Jongen.  -50%,-60%,-70%,-80%!!  ook schoenen voor DAMES en KINDEREN!

 

OP    ZATERDAG 2/2 10-17u

   

 

 

    ZATERDAG 9/2 10-17u

 

     ZONDAG  10/2  13-17u

 

Vele merken: o.a.: strass, iko, terre bleu, blue bay, gymp, le chic,.....

Tijdens deze dagen -10% OP uw aankoopbedrag!! en per aankoop van 50€ 1 stempel op de klantenkaart. Een volle kaart is 25€ korting op uw eerstvolgende aankoop. In éénmaal te gebruiken, niet uit betaalbaar in geld. 

BANCONTACT VANAF 75€

 

 

Te BOECHOUT enkel nog MAGAZIJNVERKOPEN! kleding van 0 tot 18j!!! en schoenen voor dames en kinderen!

schrijf u in op onze nieuwsbrief en u blijft op de hoogte van onze magazijnverkopen!

 

 Wij houden u op de hoogte, maandelijks stellen wij  ons magazijn te BOECHOUT  een 2 tal namiddagen open.  DATA worden nog bekend gemaakt.

 

 Intresse in een leuke warme vakantie bestemming om even op te krikken, dan kan u ook bij ons terecht. Wij hebben een superleuk vakantie appartement ter beschikking voor max 4 personen. Het is gelegen in het knusse charmante dorp CALLAO SALVAJE in ZUID TENERIFE. Ons appartement is gelegen vlak aan de zee en het strand. Je kan op ons terras genieten van het mooie zeezicht, het strand en het zwembad en het geluid van de zee. Prachtige wandelroutes langs de kustlijn en vele dingen om te bezichtigen en te doen. Zoals, naar het SIAM PARK gaan , dit is een super waterpretpark. verder heb je ook jungle park, monkey park, aqualand, loro parque, en zovele andere dingen. Je kan gaan jetskiën, snorkelen, naar de dolfijnen gaan kijken, .... Verder heb je alle nodige faciliteiten binnen wandelafstand van 250m. bakker, supermarkt, apotheek, dokter, post, eetgelegenheden, taxi stop, busstop enz.

Kortom om een leuke vakantie te hebben. 

Wens je informatie, stuur gerust een berichtje op babbelo.kinderkleding@gmail.com en ik bezorg je alle informatie. 

Foto bestand, stappenplan, en beschikbaarheid.

Groejtes wendy en peter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

constant nieuwe leveringen!!
bankcontact mogelijk vanaf 75€
vrije toegang
Babbelo bvba
(+32) 03 455 33 37
Molenlei 46
2530 Boechout
Webdesign Antwerpen © by I-Com